top of page

KONTAKT

Tine Velo Grina

+47 995 04 420

Tine er daglig leder av Parallell. Hun har stor erfaring med å jobbe ut konsepter til kontormiljøer, med prosjektledelse fra ide til gjennomføring av endelig konsept.

Ellers har hun som oftest en finger med i spillet i det meste vi tar for oss.

Cathrine Snellingen

+47 414 42 060

 

Cathrine har sin tyngde i retail, og har jobbet frem og ledet flere oppussingsprosjekter av butikker-konsepter og kontorlokaler. Hun jobber også med kampanjemateriell for en rekke vindusutstillinger.

Gyri Kvidahl

+47 413 07 757

Gyri er vår største styrke på styling, fra fotostyling i kataloger til styling av miljøer, med stor tyngde i kjøkkenmiljøer. Gyri lager også vindus/temautstillinger og i miniatyrutstillinger stiller hun i særklasse. 

Lina Larsson

+47 918 21 773

Lina er en ener i god planlegging og merchandising, og passer derfor perfekt til retailprosjekter hvor hun ser hver detalj. Hun oppdaterer web og utarbeider tegninger og filer.

Ida Løken

+47 414 36 635

Ida har lang erfaring innen boligstyling og salg av boliger. Hun er et ordensmenske og har full kontroll på interiør og styling. Hun  bistår også i kontorprosjekter.

Hildehilde.jpg
Hilde Lysen

+47 924 42 588

Hilde er Parallell sin

kontor- og kulturbygger.

Hun har en finger med i alt det sosiale, og sørger for at vi får mat, at transport fungerer som det skal, holder oversikt og påmelding til sosiale arrangementer, innhenter inspirasjon og følger opp smått og stort.

bottom of page