STYLING / KATALOG

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15
KATALOGSTYLING

Kataloger og bilder av produkter er en viktig kanal for mange leverandører og butikker.

Bilder er og blir en stadig viktigere markedsføringskanal, og hvordan produktene fremstilles på bilder er avgjørende for hvordan kunder oppfatter produkter og skaper kjøpelyst.

Vi hjelper kundene med ideer til hvordan man kan presentere produktene på best mulig måte, skaffer nødvendig tilleggseffekter og styler dette ferdig for fotografen.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16
STYLING
Styling er et vidt begrep i bransjen, men vi jobber i hovedsak med produktstyling. Valg av artikler og effekter, og hvordan dette praktisk settes opp kan ha stor verdi for å løfte andre produkter. Det kan være fra utstillinger av kjøkkenstudioer, kontorlokaler, offentlige rom til hele boliger hvor vi velger og setter opp interiørartikler og andre produkter for å skape stilen og karakteren man ønsker å fremheve. Vi  lager egne løsninger ut ifra et bredt utvalg av leverandører som gjør hvert prosjekt unikt.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/14
MERCHANDISING
Merchandising er et uttrykk som omhandler vareplassering og salgsfremmende tiltak.
Vi jobber med vareeksponering for å vise produktene på best mulige måte. Vi jobber praktisk i butikk for å finne områder og nye eksponeringsmåter som gjør at varene sees på nye måter så at kundene blir nysgjerrige på disse.
Vi er opptatt av sameksponering og mersalg, og vi jobber med å finne nye løsninger for butikker som allerede er full drift. Valg av merchandising skaper en helhet/ryddighet, og med riktige løsninger er det blir enklere å holde det ryddig.